Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin devir zarfında mesleklevsel kalmasını ve asayiş standartlarına yaraşır olmasını elde etmek bağırsakin hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele allıkır. Yapı taşı ilimlar beyninde, emniyetli ve vergili bir tahliye sürecini kolaylaştırmak muhtevain kemiksiz tabelalar, ehliyetli ışıklandırma ve engelsiz yollar muhtevain gereklilikler konum tuzakır.

Harbi yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun kırmızıınması yürekin en önemli adımdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Alelumum maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ilenmeşap kapının yasak olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cenahı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kol ile daha kesif tasarruf esenlanabilir.

Yangın bapları yararlanma yerına nazaran, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması kötüdaki gibidir

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın esnasında alevlerin ve tütünın geçişini mâni olmak bâtınin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında kapının sızdırmaz olması, yangının diğer odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 Yangın çıkış kapısı istanbul olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page